Rantasauna ja palju Näsijärven rannalla

palju

Rantasauna on Koivupuiston alueella vuosia sitten olleen vanhan tilan ainut jäljellä oleva alkuperäinen rakennus. Sauna sijaitsee aivan suuren laiturin vieressä, muutaman askeleen päässä Näsijärvestä. Rantasaunalta on mahdollista pulahtaa suoraan veteen hiekoitetulta rannalta tai laiturilta.

Saunomaan puulämmitteiseen saunaan mahtuu kerralla noin viisi henkeä. Vaikka se on alkuperäisrakennus, ei siellä kuitenkaan tarvitse napolla vettä kaataa peseytyessä päällensä, vaan pesu onnistuu nykyaikaisessa suihkutilassa, josta löytyy kaksi suihkua. Saunahuoneen ja suihkutilan lisäksi rantasaunassa on pieni pukeutumistila.

Rantasaunan voi lisätä takkatuvan varauksen yhteyteen, jolloin suurempi porukka pääsee samaan aikaan nauttimaan saunomisesta. Toki rantasaunaa voi varata myös erikseen ilman takkatupaa.

Kylpypalju

8-10 hengen kylpypalju rantasaunan varauksen yhteydessä. Paljun vesi lämmitetään noin 38 asteiseksi, joten aivan upea mahdollisuus kylpeä tulevan syksyn ja talven pimenevissä illoissa aivan Näsijärven rannassa!

Ei käytössä 15.12 - 15.3 ajalla

Tiedustele paljua ja rantasaunaa numerosta 0400 320 997


 

Sijainti: Etusivu Saunatilat Rantasauna

Olemme Koivupuisto facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

iltajuhla _lomalle
rantasauna loma ja kurssikeskus
rantasauna loma ja kurssikeskus
Webmaster
 

0