Koivupuisto (Björkparken) önskar Er välkomna!

koivupuisto

Kursgården Koivupuisto ägs av Tamperes Synskadeförening och är belägen 20 kilometer från Tampere tågstation i Ylöjärvi, vid sjön Näsijärvi.

Från år 2006 drivs Koivupuisto av Lylyn Kapusta / Suvi och Timo Mittilä med familj. De tar hand om marknadsföring och drift av gården, samt all service till kunder. Vi är öppna året om på beställning.Både rum och lokaler är lätta att arrangera efter önskemål, och därför kan vi ta emot väldigt olika sorters event och kurser – allt från “Bed & Breakfast” till korta och långa kurser, fester, ceremonier, måltider och bastukvällar.

I huvudbyggnaden har vi 10 rum med egen toalett och dusch, och plats för 2 till 3 personer vardera. Det finns bastu, mötesrum för 30 personer, restaurang med plats för ca 80 personer samt entré.

Och – självklart – vårt egna kök som lagar alla måltider. Allt från frukost till enkla luncher och måltider för beställda event och fester. Vi har också finska rättigheter att servera alkohol från vår bar.

På gården har vi två stugor som under sommarhalvåret huserar 10 till 15 personer.

Nära sjön har vi Takkatupa, som är passande för möten i avslappnad miljö mm. Här finns bastu för upp till 10 personer åt gången.

Alldeles vid sjön har vi en liten bastu och en badtunna för 8-10 personer. En perfekt avslutning på en härlig kväll!

 

Sijainti: Etusivu Koivupuisto (Björkparken) önskar Er välkomna! 0

Olemme Koivupuisto facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

iltajuhla loma ja kurssikeskus
lomasuomi loma ja kurssikeskus
mokki loma ja kurssikeskus
Webmaster
 

0